NEW

Teaser HEBAT dari seorang JUTAWAN!!!
Beliau merupakan  
jutawan PERTAMA 
dalam SCORE A PROGRAMME
yang mempunyai pendapatan
SETENGAH JUTA SE-BULAN

SAKSIKAN VIDEO PROMO INI

TESTIMONI USAHAWAN SCORE A

ENCIK ABDUL AZIZ SAMAD, Pengasas ZRB Millionaires Club, rangkaian terbesar dan paling berjaya di bawah KENSHIDO INTERNATIONAL. Berpengalaman selama 15 tahun di dalam industri MLM dan banyak membantu melahirkan ramai usahawan yang berjaya di bawah rangkaian ZRB. Beliau meninggalkan pendapatan RM40,000 sebulan di syarikat lain setelah melihat kekuatan produk Score A. Beliau percaya bahawa peluang yang lebih cerah menanti kerana Score A adalah produk pendidikan yang mana beliau sedar, pendidikan merupakan keperluan asas, bukannya keperluan sampingan. Walaupun berpendidikan SPM, beliau telah berjaya mengumpulkan sebanyak RM 1.2 juta hanya setelah 6 bulan menyertai Score A Programme. ENCIK ABDUL AZIZ SAMAD merupakan "SIFU" kepada rakaniaga yang bernaung di bawah ZRB Millionaires Club. Pengorbanan beliau banyak membantu rakaniaga lain berjaya mencapai pendapatan 5 hingga ke 6 angka. Kini, ZRB Millioanaires Club yang diasaskan beliau telah melahirkan ramai usahawan yang berjaya yang mencapai pendapatan 5 angka sebulan hasil dorongan dan aplikasi sistem yang telah dipupuk di ZRB Millioanaires Club.


ENCIK MUHAMMAD IMRAN ABDUL HADI. Dibelenggu hutang kad kredit sebanyak RM 40,000 meresahkan hati dan pemikiran beliau. Namun, beliau tidak lari dari masalah dan terus berusaha. Akhirnya, beliau ditawarkan untuk bekerja di sebuah syarikat gergasi komputer dengan gaji yang mampu membantu beliau melangsaikan hutang yang ada. Tetapi, beliau berbelah bahagi apabila dalam masa yang sama melihat peluang menjadi usahawan di dalam bidang pendidikan Score A Programme. Akhirnya beliau memilih untuk menjadi usahawan e-pendidikan di bawah ZRB Millionaires Club. Ramai rakan dan saudara mara yang mengatakan beliau telah mengambil satu langkah yang "gila" kerana menolak tawaran bekerja di syarikat gergasi komputer. Namun, beliau yakin bahawa, Score A Programme mampu mengubah kehidupan beliau. Beliau mengambil langkah drastik dengan bersungguh-sungguh menjalankan perniagaan ini di dalam bulan pertama. Halangan demi halangan ditempuhi dan beliau tetap meneruskan perjuangan hinggalah pada bulan ketiga, beliau berjaya mencapai pendapatan 5 angka dan sekaligus melangsaikan hutang sebanyak RM40,000 secara lump sum. Kini, beliau telah menjadi Jutawan di usia yang muda. Pendapatan beliau mencecah RM 200,000 setiap bulan.


ENCIK MUHAMAD FAIZ MOHD NOOR. Anak muda paling menyerlah di dalam Score A Programme. Beliau merupakan seorang Kerani Fail pada awalnya dan hanya menetap di PPR iaitu kawasan perumahan yang didirikan untuk membantu penduduk miskin. Dengan gaji yang kecil dan untuk menampung perbelanjaan beliau dulunya juga digelar 'tayar man' kerana beliau mengambil upah membaiki tiub motor yang pancit ditengah jalan. Begitulah kehidupan beliau 2 tahun yang lepas. Namun, beliau telah diperkenalkan kepada Score A Programme. Dengan tekad untuk membantu kedua ibu bapa yang hanya mencari rezeki dengan menjual goreng pisang dan kuih muih, beliau menyertai Score A Programme walaupun pada dasarnya beliau tidak mempunyai simpanan yang cukup untuk berdaftar sebagai rakaniaga. Dengan menggunakan gaji bulanan yang diterima, beliau mendaftar sebagai rakaniaga. Kehidupan pada waktu itu cukup mengajar beliau erti kesabaran kerana harus berjimat kerana duit gaji bulanan sudah digunakan untuk berdaftar sebagai ahli. Akhirnya beliau berjaya membuktikan bahawa hasil pengorbanan dan kepayahan beliau akhirnya terbayar. Kini, beliau bukan lagi seorang yang pemalu, gemar melepak, bersembang-sembang kosong. Beliau kini seorang yang cukup berani bercakap di khalayak ramai, gemar membantu rakaniaga rakaniaga yang lain dan seorang yang "workaholic". Kini, ibu bapa beliau sudah boleh untuk hidup selesa dan beliau sendiri telah merubah kehidupan beliau. Dengan pendapatan RM 140,000 sebulan, ENCIK MUHAMAD FAIZ merupakan idola kepada rakaniaga muda di Score A Programme.


VIDEO TESTIMONI USAHAWANApa Tunggu lagi, Rebutlah peluang keemasan ini Sekarang

KATA-KATA HIKMAH 
Prof. Dr. Hamka
"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba....... datang tidak menentu masa...... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”
 
daftar